søndag (t i n a e m i l i e -)

søndag


halla, jeg begynner å blogge, og begynner på blanke ark og nytt design. Jeg leste igjennom alle innleggene mine, og alle av de var skikkelig dårlige at jeg blir flau. Derfor bagynner helt på nytt, med absolutt alt. Ingen innlegg og ingen ting bortsett fra et design jeg er litt fornøyd med.

 

Designet mitt er inspirert av et gratis-design laget av Ida Wisth. Men den største inspirasjonskilden min for deisgnet mitt må nesten være Caroline Maria. Jeg har prøvd å få mere inspirasjon og blogglyst, og nå er alt det der på topp for meg, bortsett fra at jeg sliter med å finne på overskrifter. Jeg har alltid brukt Google Chrome, og vært fornøyd med det, men nå som jeg har lastet ned Opera, er det eneste jeg kan si at det er den beste nettleseren jeg har brukt på lang lang lang tid! Mye, mye bedre! Men jeg skal se videre på Pirates of the Carribean. Snakkes!
Hva syntes du om bildene og designet?kommentarer til "søndag"

T O N J E C.

13.feb.2011 kl.20:20

du har ingen header, det står bare 'http://blogsoft.no/index.bd?fa=template.edit&type=main.tpl '

<3 tinaemilie

13.feb.2011 kl.20:21

T O N J E C.: what? åh, har brukt lang tid på headeren miiin! æsjj

Oline T.Jahren

13.feb.2011 kl.23:04

kjempefint!(headeren din syns nå )

T O N J E C.

14.feb.2011 kl.11:35

ja, headeren syntes nåå. kjempefin<3

<3 tinaemilie

14.feb.2011 kl.14:38

T O N J E C.: bra! jeg måtte lage en helt ny en, men rebekka hjalp meg <3


legg igjen en kommentar...
velkommen.


jeg er en fjorten år gammel jente som heter tina emilie. jeg bor i svelvik, utenfor drammen. alle bilder og tekst er skrevet av meg, med mindre det står noe annet. enjoy!kategorier

arkivbloglovindesign by mne
hits